duminică, 11 august 2013

Metoda celor mai extrase 2 numere


Nu am mai postat de ceva timp un articol pe site si imi este tare dor sa intram in dialog despre o metoda noua de castig la Loto Polonia Multi.

In primul rand multumesc tuturor celor care au comentat pe site, celor care mi-au trimis mesajele lor prin formularul de contact, dar si tuturor celor care au observat si impreuna cu care am corectat ceva greseli aparute pe parcurs. Tuturor va multumesc si va spun ca sunt tare mandru de comunitatea pe care am creat-o impreuna.

Spun cu toata sinceritatea ca fara participarea voastra prin comentarii si fara feedback-ul vostru, poate nu as fi avut motivatia sa tin acest site in viata si sa postez articole cu metode de castig la Loto Polonia.

In continuare o sa va prezint o strategie de joc foarte simpla si profitabila care se bazeaza tot pe parierea pe un singur numar si pe urmarirea zilnica a extragerilor si statisticii pe numere.

Asa ca iata cum pot castiga la Loto Polonia jucand pe cele mai extrase 2 numere.

Exista cativa pasi pe care trebuie sa-i fac in acest sens:

- ma duc la statistici numere, la tabelul "cele mai extrase 2013" si le retin pe primele 2. Acestea sunt numerele cele mai extrase pe 2013, adica cele care au o probabilitate buna de a iesi la urmatoarele extrageri. Totusi, probabilitatea ca ele sa fie amandoua castigatoare la aceeasi extragere este considerabil mai mica in comparatie cu probabilitatea de a iesi unul dintre ele. Din acest motiv le joc pe fiecare pe cate un bilet. 

Se pare ca devenim experti in jocul pe un singur numar. :))

- aplic metoda Fibonacci pentru fiecare numar jucat. Prefer aceasta metoda in loc de metoda Martingale pentru ca necesita un buget considerabil mai mic, mai ales atunci cand inregistrez multe remize. Pentru a revedea cele doua metode, click pe link-urile respective.

- urmaresc fiecare extragere si statisticile pe numere de pe site pentru a vedea ce joc la urmatoarea extragere.

In principiu aceasta metoda presupune parierea celor doua numere la fiecare extragere, dar daca se doreste se poate incepe o serie Fibonacci, iar dupa ce se inregistreaza castigul se poate face o pauza.

In legatura cu miza pe care se pariaza consider ca este bine pentru inceput sa se joace 2u sau 3u, adica numerele din sirul Fibonacci le multiplic cu 2 sau 3. Dupa ce bugetul incepe sa creasca se poate trece la 5u, 8u sau 10u.

Cred ca foarte interesant ar fi sa afisez in sidebar-ul site-ului o statistica cu aplicarea acestei metode pentru fiecare extragere pe luna august 2013. Din economie de spatiu voi calcula fiecare rezultat pentru miza de 1u, adica se vor afisa rezultatele ca si cum as fi jucat incepand de la 1 leu. Pentru a afla rezultatele in cazul mizelor mai mari, se face inmultirea cu valoarea dorita.

Totusi, recomand mare atentie si rabdare. Trebuie inteles faptul ca numerele jucate pot intarzia sa apara. astfel miza jucata sa creasca. Fiecare trebuie sa fie constient de bugetul sau si sa nu se arunce in jocul de pariuri fara sa gandeasca, riscand astfel sa-si piarda banii. 

Fiecare este responsabil de propriile actiuni !

La sfarsitul acestei luni vom trage impreuna o concluzie in legatura cu aceasta metoda de joc si nu uitati sa urmariti zilnic evolutia rezultatelor aplicarii acestei strategii pe fiecare extragere, situatie care va fi prezentata in widget-ul dedicat din sidebar.

Astept in continuare propunerile voastre sau comentariile la articole si va asigur de toata colaborarea mea in cazul in care un pasionat al fenomenului Loto Polonia vrea sa publice articole utile pe acest site.

Multumesc si bafta la joc !