Despre ...

Loto Polonia 20/80 este un joc de loterie care apartine Loteriei Poloneze. La noi in tara Loto Polonia 20/80 se desfasoara sub forma unui pariu intre jucator si casa de pariuri respectiva. De exemplu, fac pariu cu Superbet (nu fac reclama) ca ies 3 din 3 numere la Loto Polonia.

Loto Polonia 20/80 Multi 1 si Multi 2


Diferenta fata de 6/49, cu care suntem noi obisnuiti, este ca sunt disponibile 80 de numere din care se extrag 20. Din acestea, jucatorul trebuie sa ghiceasca anumite numere sub diverse variante: 2/3, 3/3 (cred ca cea mai populara), 3/4, 4/4, 5/5, etc ... . Exista diverse cote pentru fiecare varianta jucata, in functie de probabilitatea de aparitie.

La Loto Polonia extragerile au loc in fiecare zi la orele 15:00 si 22:40, ora Romaniei, fiind deci 2 extrageri pe zi. Aici cred ca este partea interesanta si atractiva la acest joc, din faptul ca se extrage des, sunt 80 de numere din care se extrag 20, iar jucatorul trebuie sa ghiceasca 3, 4, 5, ... numere din cele extrase.

Loto Polonia 20/80 Multi 1 si Multi 2

Blogul LotoPolonia247 se vrea a fi un site complet cu informatii despre acest fenomen, experiente de joc ale vizitatorilor, propuneri de sisteme si statistici numere Loto Polonia si multe altele.

Nu ezitati sa folositi formularul de contact pentru a-mi trimite feedback-ul vostru, dar mai ales propuneri de articole, ce fel de statistici se pot afisa pe site, ce sisteme de joc ati descoperit (am si eu cateva) sau orice altceva doriti. In functie de dorintele voastre voi modifica si continutul site-ului.

Multmesc !