Acasa

Rezultate Loto Polonia 20/80 Multi 1 si Multi 2 

 

Ads:

Ads:

   In tara noastra fenomenul Loto Polonia Multi a capatat o popularitate imensa in randul jucatorilor de pariuri sportive. Practic, nu exista o casa de pariuri respectabila a carei oferta sa nu contina si pariuri pe numere Loto Polonia Multi.

     Cum se joaca la Loto Polonia ?

      Loto Polonia Multi 20/80 este un joc de loterie realizat de Loteria Poloneza. La casele de pariuri din tara noastra, acesta se joaca sub forma unui pariu pe numere. Adica, pariez cu casa de pariuri XYZ ca la Loto Polonia 20/80, la extragerea de la ora 15:00 ies castigatoare numerele 1, 2, 3.
- extragerile au loc in fiecare zi la ora 15:00 – Multi 1 si la ora 22:40 – Multi 2. In general, pariurile se pot realiza cu cel putin 1 ora inainte de extragerea oficiala.
- in urna de extragere exista 80 de bile, de la 1 la 80, din care se extrag 20 – de aici si denumirea de 20/80.
- sistemele de joc pot fi numeroase, acestea aplicandu-se strict in functie de fiecare jucator in parte. Se poate paria de la 1 numar pana la 15 numere castigatoare. Interesant este ca permite si pariul pe numere combinat, cu mai multe variante de castig. De exemplu pot juca un bilet de 5 numere, dar pariez ca ies castigatoare 3 numere din cele 5 jucate.

     Sisteme de joc

      Facand parte dintre cei care nu cred in jocul la noroc/hazard sau la nimereala dupa ziua de nastere a catelului, am tot studiat niste sisteme de joc la Loto Polonia.
Foarte important in acest pas este studierea arhivei extragerilor anterioare. Cred cu tarie ca bilele capata, la diverse intervale de timp, anumite caracteristici fizice, facandu-le sa iasa ori prea des, ori prea rar.
Un pas important in conturarea unei strategii de joc este statistica numerelor. Asta, deoarece ne arata clar care sunt tendintele pentru fiecare numar la momentul respectiv, de a iesi mai des sau mai rar, de a iesi mai mult la Multi 1 si mai putin la Multi 2 (sau invers).

  Pot fi concepute diverse sisteme de joc Loto Polonia:1. Metoda Martingale

Presupune dublarea mizei de fiecare data cand se inregistreaza un pariu necastigator. Este o metoda de pariere foarte veche, care are o probabilitate foarte mare de reusita, dezavantajul fiind acela ca necesita bugete destul de mari.2. Metoda Fibonacci

Este o particularitate a metodei Martingale, conceputa special pentru a necesita un buget de investitie considerabil mai mic. Mizele care se aplica la aceasta strategie fac parte din sirul Fibonacci: 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144 ….3. Metoda celui mai lenes numar la Loto Polonia

In urma consultarii statisticilor pe numere se poate vedea ce numar are cele mai multe remize (nu a iesit de cele mai multe extrageri) si se joaca pe el cu metoda Martingale sau Fibonacci. Cota la 1 numar este in jur de 3.75. Recomand sa se inceapa de la remize de cel putin 15, pentru a evita costurile mari.
4. Metoda celor 2 numere

Se presupune ca am deja 2 numere cu probabilitate mare de a iesi (de exemplu pot fi cele mai extrase 2 numere) si le joc impreuna cu numerele care formeaza o decada intreaga, rezultand astfel sa joc 10 bilete.

     Sistemele de joc pot fi numeroase, cele de mai sus putand fi adaptate la stilul de joc si strategiile fiecarui pasionat de pariurile pe numere Loto Polonia Multi 1 si Multi 2.